top of page

Tiny House



Tiny House Yaşamak İçin Geçerli 5 Sebep


Şehrin gürültüsü, sisli havası, bitmeyen boş koşturmacası hepsinden uzakta ama hayallerinizin yakınında yaşamak ister misiniz? Son yılların yükselen minimalist trendi konteyner evler artık ülkemizde de oldukça popüler. Bugün size tiny house yaşam tarzına geçmeniz için 5 sebep sunacağız.


1.Uygun Fiyat

İlk olarak şu konuda anlaşalım. Yazlık fiyatları moralinizi bozuyor olabilir ama aslında hayallerinize o kadar da uzak değilsiniz. Düşündüğünüzden çok daha uygun bütçeyle bir konteyner eve sahip olabilirsiniz. Yüksek emlak fiyatları ile elde edebileceğiniz zevkin aynısını çok daha uygun fiyatla satın alabilirsiniz. Arsanızın içine yerleştireceğiniz konteyner evinizle, bahçeden topladığınız domateslerle kuş cıvıltıları eşliğinde kahvaltı yapabilirsiniz.


2.Taşınabilir

Peki iyi de, Karadeniz’de yayla evi mi, Bodrum’da yazlık mı yoksa İstanbul’un yanı başında dağ evi mi diye düşünüyorsanız. Taşınabilir tiny houselarımız tam size göre. Son kararınızı verene kadar dilediğiniz coğrafyaya yuvanızı konumlandırabilirsiniz. Nerenin havası size hoş gelirse orada son kararınızı verirsiniz. Hani tam da keyfinize göre.


3.Güneş Enerjisi

Son yılların popüler yaşam alanı konteyner evler bütçenize olduğu gibi çevreye de duyarlı. Güneş panelleri sayesinde kendi enerjinizi üretebilirsiniz. Tamamen yenilenebilir bir enerji kaynağı olan güneş enerjisini kullanarak çocuklarınızın ve sevdiklerinizin geleceğine katkıda bulunabilirsiniz. Kısacası konteyner evinizde sadece sebze meyve değil kendi elektriğinizi de üretebilirsiniz.


4. Freelance Çalışma İmkanı

Son bir yılda yaşanan pandemi sürecinde tüm dünya plazalara sıkışmış iş hayatının bir mecburiyet olmadığını anladı. Birçoğumuz artık evimizden de işimizi yürütebiliyoruz. Sizde tiny houseunuz sayesinde doğadan ilham alarak iş hayatınızdaki veriminizi arttırabilirsiniz.


5. Minimalist Yaşam Tarzı

Tüketim çılgınlığının bir sonu yok. Evlerimiz ihtiyacımız olmayan eşyalarla dolu. Henüz fark etmemiş olabilirsiniz ama inanın hepsi ruhumuza birer yük. Fazlalıklardan arındırdığınız yaşamınızı 30 metrekarelik bir alana sığdırabilirsiniz. Hem ne demişler az eşya, çok huzur.


Mutluluğunuz için büyük, bütçeniz için küçük bir adım atmaya var mısınız? Yeter ki siz cesaretinizi toplayın gerisi bizden.



12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page